<
НОВИНИ ДНЯ: Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 дніввсі новини дня
Політика
Україна
11.03.2022 1158

Російські війська можуть пробитися до Придністров'я і оточити Одесу, - мер

Російські війська можуть спробувати взяти Одесу не за допомогою морського десанту, а оточити, пробившись з Миколаївської області до Придністров'я. Місто вже формує стратегічні запаси.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг мера Одеси Геннадія Труханова.

"За інформацією, якою ми на сьогодні володіємо, кораблі, які були неподалік від Одеси, зараз передислокувалися в район Криму. Окреме угруповання агресора висунулося на Вознесенськ. Ми припускаємо, що в планах агресора взяти наше місто шляхом через Вознесенськ на Придністров'я, таким чином наше місто опиниться в оточенні. Також десантні кораблі Російської Федерації можуть оточити нас з боку моря", - зазначив він.

За його словами, Одеса вже формує стратегічні запаси продовольства і ліків.

Нагадаємо, раніше Генеральний штаб ЗСУ заявляв, що Росія може залучити до війни проти України війська з Придністров'я.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські війська можуть пробитися до Придністров'я і оточити Одесу, - мер 5.00 5 2
Політика / Україна
11.03.2022 1158
Еще материалы раздела «Україна»