<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
12.03.2022 753

"Або з нами, або ж з ними": в Росії запропонували заборонити подвійне громадянство

Лідер "Справедливої ​​Росії - За правду" Сергій Миронов закликав заборонити подвійне громадянство в Російській Федерації. Усе через політичний тиск на агресора під час війни в Україні.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Закс.

Миронов зауважив, що заборона подвійного громадянства потребує законодавчого рішення у вигляді заборони. Водночас його ж фракція планує внести відповідні правки вже найближчим часом.

"Треба визначатися: або ти з нами, або з ними - і тоді здавай один із паспортів", - заявив Миронов.

Як відзначив політик, сьогодні у США мешкає майже 4 млн людей з російськими паспортами.

"Неправильно одночасно голосувати за президента Росії та Держдуму, а потім – за президента США та конгрес, які приймають антиросійські санкції та загрожують громадянам Росії та її лідеру",- додав політик.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Або з нами, або ж з ними": в Росії запропонували заборонити подвійне громадянство 5.00 5 2
Політика / Росія
12.03.2022 753
Еще материалы раздела «Росія»