<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Європейські банки, що залишилися в Росії, потроїли прибутки з початку війни, - Bloomberg  Чому Україна не змогла зупинити наступ Росії на Харків: Spiegel назвав три причини  Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталівсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2022 823

Під Києвом бійці тероборони спалили п'ять одиниць техніки окупантів

Російські військові вже третій тиждень руйнують міста України та вбивають людей. Зокрема, тероборона у Київській області знищила 5 одиниць техніки окупанта.

__ros_tank___t_me_suspilnechernihiv_1_650x410_12.03.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Міноборони України.

 

Зокрема, бійці 112 бригади тероборони 10 березня завдали чергових значних втрат окупантам.

Біля села Скибина Київської області воїни 112 бригади тероборони ЗС під час бойових дій знищили 5 одиниць техніки ворога. Також окупанти зазнали втрат бойових розрахунків.

Тероборона завдала нищівного удару по окупантах за допомогою протитанкового ракетного комплексу "Стугна". Серед знищеної техніки ворога:

  • 2 танки;
  • 1 БМП;
  • 1 БТР з особовим складом на броні;
  • 1 новітній броньований автомобіль.

Раніше ми повідомляли, що у Луганській області військові вигнали окупантів за околиці міста.

Оценка материала:

5.00 / 2
Під Києвом бійці тероборони спалили п'ять одиниць техніки окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
12.03.2022 823
Еще материалы раздела «Україна»