<
НОВИНИ ДНЯ: Передавання Україні перших F-16: Reuters назвав терміни  В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Повернення військовозобов'язаних Україні може вдарити по економіці Польщі, - Forbes  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 13-19 травня 2024 року  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  Митрополит Епіфаній пояснив, чи можна радіти під час війнивсі новини дня
Політика
Європа
13.03.2022 1296

Білоруські морги переповнені російськими солдатами, - очевидці

З початку війни в Україні госпіталі в білоруських містах Гомель, Мозир і Наровля почали приймати поранених росіян, а морги – убитих.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Радые Свабода.

Джерела підтверджують, що морги в Мозирі і Гомелі переповнені трупами росіян. У Мозирі минулого тижня їх відразу завантажили в потяги "Російських залізниць".

"Трупів було нереально багато! Люди на станції Мозир були просто шоковані кількістю трупів, завантажених в поїзд. Люди почали знімати відео, але військові їх наздоганяли і наказували видалити.

У селі Кам'янка під Мозирем кладовище загородили, туди нікого не пускали, поставили охорону. Ймовірно, там почали ховати росіян. Особливо враховуючи, що біля Кам'янки є аеродром і великий табір росіян", – розповідає житель Мозиря.

Госпіталь в Мозирі досі переповнений пораненими росіянами, про яких піклуються всі лікарі, навіть вузькі фахівці. Водночас місцеві жителі тут не можуть зробити рентген – їх відправляють в дитячу лікарню.

Оценка материала:

5.00 / 3
Білоруські морги переповнені російськими солдатами, - очевидці 5.00 5 3
Політика / Європа
13.03.2022 1296
Еще материалы раздела «Європа»