<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Політика
Світ
13.03.2022 570

Росія цілком може планувати застосування хімічної зброї,- Столтенберг

Генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що Росія цілком може планувати застосування хімічної зброї проти України. Він застеріг Путіна від цього військового злочину.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Welt.

"Тепер, коли були зроблені ці помилкові твердження, ми повинні зберігати пильність, тому що цілком можливо, що Росія сама могла б планувати операції з хімічною зброєю, використовуючи цю брехню. Це було б військовим злочином", - сказав Столтенберг.

Нагадаємо, раніше США допустили, що Росія може застосувати проти України хімічну або біологічну зброю.

Зазначимо, президент України Володимир Зеленський відреагував на звинувачення Росії в підготовці хімічних атак.Глава держави запитав у російського керівництва: ви що, вирішили провести "дехімізацію" нашої країни?

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія цілком може планувати застосування хімічної зброї,- Столтенберг 5.00 5 1
Політика / Світ
13.03.2022 570
Еще материалы раздела «Світ»