<
НОВИНИ ДНЯ: Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощіввсі новини дня
Політика
Україна
13.03.2022 747

На Чернігівщині за дві доби знищили 80 одиниць військової техніки росіян

За минулі дві доби на околицях Чернігова та в прилеглих селах артилерійські підрозділи знищили до 80 одиниць ворожої техніки, яка намагалася форсувати річку для просування в київському напрямку.

Про це повідомляє оперативне командування "Північ" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зокрема, в ніч на 12 березня була розбита колона техніки 228 мотострілкового полку 90 танкової дивізії збройних сил рф, яка б мала забезпечувати логістику ворога. «Два дні палали у вогні автомобілі з паливом, боєприпасами та озброєнням», - зазначається в повідомленні.

Крім того, підрозділи ОК «Північ» розбили бригадно-тактичну групу того ж полку, яка намагалася блокувати Чернігів.

На околицях обласного центру українські військові виявили та знищили два командно-спостережні пункти БТГр противника зі складу 35 омсбр (м. Алейськ, Алтайський край).

Також оборонцям Чернігова вдалося ліквідувати ворожу диверсійно-розвідувальну групу.

«Попри все, ворог продовжує наносити авіа- та ракетні удари по цивільних об’єктах та житлових будинках Чернігова, вбиває мирне населення, руйнує житло, незважаючи на міжнародне право та правила ведення бойових дій», - підкреслили в ОК «Північ».

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 13 березня, біля Чернігова була розгромлена танкова колона загарбників.

Оценка материала:

5.00 / 1
На Чернігівщині за дві доби знищили 80 одиниць військової техніки росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
13.03.2022 747
Еще материалы раздела «Україна»