<
НОВИНИ ДНЯ: Падіння цін. Скільки коштує орендувати квартиру в Києві напередодні літа  Ринок нелегальних сигарет може досягнути половини ринку: експерт назвав умову  Фінансовий гороскоп на червень 2024 року  В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливимвсі новини дня
Політика
Україна
13.03.2022 640

Росіяни обстріляли Авдіївку з установок «Точка-У»

Російські війська обстріляли з ракетних комплексів «Точка-У» Авдіївку на Донеччині.

Про це повідомив у Телеграмі керівник Донецької ОВА Павло Кириленко.

"Щойно росіяни вистрілили з Точки-У в напрямку мирного населення Авдіївської громади. На щастя, постраждалих та руйнувань немає", - написав Кириленко.

За його інформацією, продовжуються обстріли в Очеретинській громаді: багато пошкоджених будинків у Кам'янці, точну інформацію поки що встановити неможливо. Без електрики залишається Верхньоторецьке - високовольтну лінію там пошкодили напередодні.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни обстріляли Авдіївку з установок «Точка-У» 5.00 5 1
Політика / Україна
13.03.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»