<
НОВИНИ ДНЯ: Друг чи ворог: чи "здасть" Трамп Україну і якою може бути його політика  На вихідні прогнозують 30-градусну спеку  Погода буде мінливою. Синоптики дали прогноз на вихідні в Україні  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистемивсі новини дня
Політика
Світ
13.03.2022 907

Кулеба застеріг найманців від підтримки РФ: "Якщо і виживете, станете воєнними злочинцями"

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба звернувся із застереженнями до іноземців, які готові приєднатися до війни проти України на боці Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на офіційний Twitter дипломата.

Кулеба нагадав, що війна Росії проти України – класична агресія. Міністр спробував переконати найманців, що ані гроші, ані інші матеріальні блага не варті їхнього життя.

"Я попереджую іноземних громадян, які можуть бути налаштовані приєднатися до російських сил вторгнення: не робіть цього. Ми вже порушили справи в міжнародних судах. Навіть якщо ви виживете, то станете воєнними злочинцями", – додав очільник МЗС.

Нагадаємо, що Сполучені Штати збираються продовжувати озброєння України у війні проти РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кулеба застеріг найманців від підтримки РФ: "Якщо і виживете, станете воєнними злочинцями" 5.00 5 1
Політика / Світ
13.03.2022 907
Еще материалы раздела «Світ»