<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2022 2951

Авіаудари по Харкову. Як виглядають житлові райони міста

Тисячі городян в результаті ворожих атак над Харковом змушені покинути свої будинки, перемістившись зі зруйнованих будинків в бомбосховища.

РБК-Україна показує як виглядають будинки і квартири очима фотографів GettyImages.

Російські окупанти 18-й день поспіль продовжують атакувати Харків обстрілами з землі і повітряними авіаударами.Захисники ЗСУ стійко тримають оборону і все частіше переходять до контратакуючих дій

У суботу, 13 березня, російські окупанти продовжили обстріли мирних спальних районів Харкова, ведучи прицільний вогонь по житлових будинках.

Раніше ракетні удари були нанесені також по будівлі ОДА, Успенському собору, університету Каразіна і багатьом іншим об'єктам інфраструктури.

Значної шкоди завдано спальним районам міста. Зруйновані будинки і вигорілі вщент квартири в результаті бомбардувань змушують тисячі жителів Харкова покинути свої будинки, перемістившись зі зруйнованих квартир в бомбосховища, а то і зовсім покинути країну в пошуках мирного неба.

Оценка материала:

5.00 / 2
Авіаудари по Харкову. Як виглядають житлові райони міста 5.00 5 2
Політика / Україна
14.03.2022 2951
Еще материалы раздела «Україна»