<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.03.2022 798

До України йде потепління, але ненадовго: прогноз погоди на 14 березня

У Києві в понеділок буде сухо та сонячно. В Україні 14 березня очікується потепління, проте ночі ще будуть морозяними. А вже від середи очікується похолодання.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Синоптикиня наголосила, що від 14 березня очікується початок весни в України. 14 березня температура повітря в більшості областей України вдень підвищиться до +4+8 градусів. Хоча вночі очікується 3-8 градусів морозу.

"У Сумській, Харківській, Полтавській областях у ніч на понеділок -8-14 градусів, завтра вдень +1+4 градуси. Характер погоди - антициклонічний, тому 14 березня опадів в Україні не очікується і навіть у багатьох областях світитиме вдень сонце. Вітру сильного не буде", - сказала Наталка Діденко.

Синоптикиня додала, що в Києві в понеділок буде сухо та сонячно.

"Найближчої ночі до -2-4 градусів, вдень у столиці потепліє до +5 градусів. А у вівторок навіть до +7, +8 градусів", - повідомила Діденко.

Від середи в Україні знову похолоднішає, проте сильних морозів не буде.

Оценка материала:

5.00 / 1
До України йде потепління, але ненадовго: прогноз погоди на 14 березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.03.2022 798
Еще материалы раздела «Суспільство»