<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2022 2268

Російські окупанти готуються до десантування в Одесі, але їх вже чекають, – Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов прокоментував можливість вторгнення ворога до Одеської області з Чорного моря.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на телемарафон UAразом.

За словами Данілова, загроза з моря для Одеси не є новою. Спроба десантуватися з Чорного моря планувалася ще три-чотири дні тому. Однак, через негоду ворог відійшов до окупованого Севастополя, а тепер повертається назад.

"Зараз є велике бажання почати десантування на території Одеси та Одеської області. Але їх там чекають і легкої прогулянки у них там не буде. Ми розуміємо, що там відбувається. Ситуація там під контролем, там є кому їх зустрічати", – додав секретар Радбезу.

До слова, представник Офісу президента анонсував підбиття проміжних підсумків переговорів із РФ на 14 березня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські окупанти готуються до десантування в Одесі, але їх вже чекають, – Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
14.03.2022 2268
Еще материалы раздела «Україна»