<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2022 577

"Частина інформаційного фронту". Україна заборонила ввезення книг з Росії

Держкомтелерадіо офіційно заборонив ввозити всю видавничу продукцію з Росії. Таке рішення прийняло відомство на початку березня через широкомасштабну військову агресію РФ проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу партії"Слуга народу".

 

Заступник голови парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики від" Слуги народу " Євгенія Кравчук заявила, що заборона на ввезення книг допоможе не допустити культурний та інформаційний вплив РФ на суспільні настрої українців.

"Нарешті заборонено ввезення російських книг. Завдяки цьому кроку український ринок стане, як майже всі ринки в світі, вільним від зарубіжних видавців", - зазначила вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Частина інформаційного фронту". Україна заборонила ввезення книг з Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
14.03.2022 577
Еще материалы раздела «Україна»