<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2022 1078

Українські захисники відібрали в росіян радіолокаційну станцію та вузол зв'язку

Військові Збройних сил України відібрали в російьских військових радіолокаційну станцію та вузол зв'язку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ.

Зазначається, що станцію передали українським захисникам. Також завдяки цьому, ворога можна буде відстежувати на відстані 150 кілометрів.

"Зранку підрозділ Бойове Братерство України Територіальна оборона ЗСУ відібрав у російських окупантів і повернув до Збройних сил радіолокаційну станцію та вузол зв'язку. Тепер будемо бачити небо і землю і відслідковувати ворога на відстані у 150 км"", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українські захисники відібрали в росіян радіолокаційну станцію та вузол зв'язку 5.00 5 1
Політика / Україна
14.03.2022 1078
Еще материалы раздела «Україна»