<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2022 947

ЗСУ знищили 77 літаків і 90 гелікоптерів російських окупантів

Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну наші військові знищили 77 літаків окупантів. Також на рахунку ЗСУ вже 90 гелікоптерів ворога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного.

"На рахунку охоронців українського неба 77 літаків, 90 гелікоптерів противника. Система протиповітряної оборони, про яку говорили як про неіснуючу, кожного дня і ночі рятує тисячі мирних життів", - повідомив Злалужний.

За його словами, станом на ранок 14 березня по нашій території ворогом було нанесено 259 ракетних ударів, випущено 395 крилатих ракет.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну російські окупанти втратили понад 12 тисяч особового складу. При цьому на 19 днів війни ворог втратив понад 2 тисячі одиниць техніки.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ знищили 77 літаків і 90 гелікоптерів російських окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
14.03.2022 947
Еще материалы раздела «Україна»