<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Росія
14.03.2022 653

"Весь прибуток піде Україні". Pfizer продовжить постачати медикаменти в РФ

Американська фармацевтична компанія Pfizer йде з Росії через повномасштабне вторгнення в Україну. Однак компанія продовжить поставляти в країну медикаменти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу компанії.

"Компанія Pfizer прийшла до висновку, що добровільне припинення поставок наших ліків в Росію буде прямим порушенням нашого основоположного принципу - ставити пацієнтів на перше місце. Припинення поставок ліків, включаючи протиракові і серцево-судинні препарати, призвело б до значних страждань пацієнтів і можливої загибелі людей, особливо дітей і літніх людей", - йдеться в повідомленні.

У компанії додали, що не будуть продовжувати вести бізнес в РФ.

"Сьогодні ми оголошуємо, що з сьогоднішнього дня Pfizer буде жертвувати весь прибуток нашого російського підрозділу на цілі, що забезпечують пряму гуманітарну підтримку народу України. Це буде зроблено на додаток до всіх інших нещодавно оголошених пожертвувань компанії Pfizer на користь України", - йдеться в повідомленні.

У той же час в компанії додали, що не будуть починати нові клінічні випробування в Росії і припинимо набір нових пацієнтів на клінічні випробування в країні.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Весь прибуток піде Україні". Pfizer продовжить постачати медикаменти в РФ 5.00 5 1
Політика / Росія
14.03.2022 653
Еще материалы раздела «Росія»