<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2022 3108

Українська артилерія знищила на Чернігівщині російські "Гради"

Артилерія військової частини оперативного командування "Північ" знищила п'ять ворожих БМ-21 "Град" і транспортно-заряджаючих машин.

Як передає Укрінформ, про це ОК "Північ" повідомило у Фейсбуці та опублікувало відповідне відео.

Як повідомляв Укрінформ, оборонці Чернігова з ОК "Північ" знищили ворожу батарею реактивної системи залпового вогню, яка обстрілювала житлові квартали міста.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Оценка материала:

5.00 / 4
Українська артилерія знищила на Чернігівщині російські "Гради" 5.00 5 4
Політика / Україна
15.03.2022 3108
Еще материалы раздела «Україна»