<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Україна
15.03.2022 1120

росія стерла у пил будь-які свої претензії на зв'язок з часами Русі - Зеленський

Атакуючи українські міста, росія стерла у пил будь-який свій зв'язок з часами Русі.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні, передає Укрінформ.

"Минулої ночі майже по всій території нашої держави були повітряні тривоги. Ракетним ударом зруйнований аеропорт у Дніпрі. Харків – російські авіабомби били на житлових кварталах. Ще артилерія. Ще міномети. Бої тривають і в області - Ізюм, Чугуїв. Продовжується розбір завалів у Рівному – після ракетного удару по телевежі. Станом на цей час відомо про 19 загиблих. Древні Чернігів, Остер переживають таку жорстку атаку з боку Росії, що вона стерла у пил будь-які свої претензії на культурний звʼязок з часами Русі", - сказав Президент.

Він наголосив, що нині наше головне завдання - зберегти своїх людей і силу нашого суспільства.

"Своїх науковців, своїх артистів, своїх бізнесменів, своїх людей, свій міцний народ. Усіх наших українців, хто боронить державу і наближає мир. Який потрібен кожному українцю", - зазначив Зеленський.

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська двадцятий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Оценка материала:

5.00 / 2
росія стерла у пил будь-які свої претензії на зв'язок з часами Русі - Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
15.03.2022 1120
Еще материалы раздела «Україна»