<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2022 2241

"Азов" у Маріуполі вбив російського генерала Мітяєва та знищив бригаду елітного "спецназу ГРУ"

Бійці полку "Азов" 15 березня ліквідувати топ-військового армії окупантів. Згодом стало відомо, що це був генерал-майор Олег Мітяєв.

Джерело: телеграм "Анатолій Штірліц". Пише 24tv.ua.

Також напередодні бійці показали, як знищили спецпризначенців ГРУ Росії. Майже одночасно загинула ціла 22 бригада "елітних спецназівців".

Як стало відомо про вбивство генерала

Про ліквідацію Мітяєва повідомили зранку того ж дня. Для підтвердження оприлюднили фото вбитого з його погонами. Також на фото помітно, що в шоломі окупанта було одразу кілька образочків. Проте, ймовірно, вищі сили вирішили не допомагати загарбнику в боротьбі з українським народом.

Як знищили спецназ

22 бригада ГРУ Росії загинула також у цей ранок. У полку "Азов" оприлюднили фото з безпілотника, на яких видно момент ліквідації.

Окупанти базувалися в будівлі, біля якої поставили багато своєї техніки. Проте туди прилетів снаряд наших захисників, який допоміг оркам перестати воювати.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Азов" у Маріуполі вбив російського генерала Мітяєва та знищив бригаду елітного "спецназу ГРУ" 5.00 5 3
Політика / Україна
16.03.2022 2241
Еще материалы раздела «Україна»