НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2022 2273

"Азов" у Маріуполі вбив російського генерала Мітяєва та знищив бригаду елітного "спецназу ГРУ"

Бійці полку "Азов" 15 березня ліквідувати топ-військового армії окупантів. Згодом стало відомо, що це був генерал-майор Олег Мітяєв.

Джерело: телеграм "Анатолій Штірліц". Пише 24tv.ua.

Також напередодні бійці показали, як знищили спецпризначенців ГРУ Росії. Майже одночасно загинула ціла 22 бригада "елітних спецназівців".

Як стало відомо про вбивство генерала

Про ліквідацію Мітяєва повідомили зранку того ж дня. Для підтвердження оприлюднили фото вбитого з його погонами. Також на фото помітно, що в шоломі окупанта було одразу кілька образочків. Проте, ймовірно, вищі сили вирішили не допомагати загарбнику в боротьбі з українським народом.

Як знищили спецназ

22 бригада ГРУ Росії загинула також у цей ранок. У полку "Азов" оприлюднили фото з безпілотника, на яких видно момент ліквідації.

Окупанти базувалися в будівлі, біля якої поставили багато своєї техніки. Проте туди прилетів снаряд наших захисників, який допоміг оркам перестати воювати.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Азов" у Маріуполі вбив російського генерала Мітяєва та знищив бригаду елітного "спецназу ГРУ" 5.00 5 3
Політика / Україна
16.03.2022 2273
Еще материалы раздела «Україна»