<
НОВИНИ ДНЯ: "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаноговсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2022 969

«Води немає, один пайок на двох»: загарбники скаржаться родичам, як їм погано в Україні

Російські загарбники у телефонних розмовах скаржаться, що їм нема чого їсти і що вони не бачать сенсу перебування в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Телеграмі.

"Еды нет, воды нет. Остался один сухпаек на двоих. Больше ничего нет. Мы не видим смысла нахождения здесь: провианта нет, боезапасов нет, солярки нет…", – скаржиться своїй дружині російський загарбник.

Натомість вона відповідає, що в них також "все погано", адже зникли "пепсі-кола", "зара" і "бершка".

"І для неї відсутність "пепсі" – не менш болюча тема, ніж те, що її чоловік на війні в Україні вбиває цивільних, і цілком ймовірно, що тут і загине", - зазначили у СБУ.

"Умом Россию не понять" – але нам це і не потрібно. Нам треба відстояти свою землю!", - наголосили у спецслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, СБУ оприлюднила запис розмови російського загарбника з матір'ю, якій він зізнається, що боїться міста Суми.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Води немає, один пайок на двох»: загарбники скаржаться родичам, як їм погано в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
16.03.2022 969
Еще материалы раздела «Україна»