<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спекивсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2022 1412

Російський загарбник у перехопленій СБУ розмові просить нікому не говорити про втрати

Один із російських загарбників у перехопленій СБУ розмові просить нікому не говорити про втрати.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє у Фейсбуці.

"Завтра отправляют нас на передок. А проехать туда вообще невозможно, обстреливают колонны. Знаешь, сколько мертвяков приезжает 200-х? Тут пацаны уехали, а приезжают мертвяки. Просто 30 человек вот привезли, бл*дь, вчера. Только никому не говори", - просить ворог співрозмовника.

"Що ж, "нікому нє гаварі" не вийшло. Слухайте, коментуйте і поширюйте це відео. Бо воно про те, що загарбник дуже боїться наших воїнів. І правильно робить", - підкреслили в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу Збройних сил України, російські війська на 16 березня втратили близько 13,8 тис. особового складу.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російський загарбник у перехопленій СБУ розмові просить нікому не говорити про втрати 5.00 5 2
Політика / Україна
16.03.2022 1412
Еще материалы раздела «Україна»