<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16всі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 861

ЗСУ ліквідували сина російського чиновника

Українські захисники вбили російського окупанта Георгія Дудорова. Він виявився сином віце-губернатора Ненецького автономного округу.

200_kolazh_1_650x410_17.03.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка.

Смерть Дудорова підтвердив Слідчий комітет РФ.

Зазначається, що ЗСУ ліквідували окупанта 6 березня. Дудоров був заступником командира розвідувальної роти з військово-політичної роботи 137 полку 106 Тульської гвардійської парашутно-десантної дивізії.

Зокрема, Геращенко порадив росіянам не пускати своїх синів на війну в Україну.

"Батько хотів записи "брав участь у звільненні України від нацистів" у резюме для кар'єрного зростання, а отримав цинкову труну. Росіяни, за що вмирають ваші діти? За марення бункерного маразматика. Поверніть синів додому! Якщо вони ще живі", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомляли, що в Україні ліквідували ще одного російського генерала.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ ліквідували сина російського чиновника 5.00 5 2
Політика / Україна
17.03.2022 861
Еще материалы раздела «Україна»