<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 1432

Резніков про втрати РФ в Україні: Понад 200 міст і сіл Росії поховали загарбників

Міністр оборони Олексій Резніков розповів про втрати ворога внаслідок воєнного вторгнення до України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на допис міністра у Facebook.

"У понад 200 містах і селах Росії вже відбулися поховання загарбників, яких було знищено на нашій землі. Ця кількість щодня зростатиме", – пообіцяв Резніков.

За його словами, російська влада вже не зможе приховати нищівні втрати десантників. Окремі ж військові частини з Костроми, Камишина чи Улан-Уде вже "колективно штурмують пекло".

"Туди ж відправиться і морська піхота з Тихоокеанського флоту, яку в пожежному порядку готують в бій. Бо сили інтервентів підірвані ефективними діями нашої армії. Зустрінемо і цих", – додав очільник Міноборони.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден публічно назвав Путіна воєнним злочинцем.

Оценка материала:

5.00 / 2
Резніков про втрати РФ в Україні: Понад 200 міст і сіл Росії поховали загарбників 5.00 5 2
Політика / Україна
17.03.2022 1432
Еще материалы раздела «Україна»