<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травнявсі новини дня
Політика
Росія
17.03.2022 3603

У Росії почалися "бої" за продукти у супермаркетах

У російських магазинах виник дефіцит продуктів харчування. Причиною стали санкції на тлі війни, розв'язаної Кремлем в Україні.

Про це масово пишуть російські видання. Пише apostrophe.ua.

Зокрема, з полиць магазинів по всій країні зник цукор, гречка та сіль.

У деяких регіонах тепер діють обмеження: в одні руки не видають більше п'яти товарів.

Також через введені західними компаніями санкції на складах - нестача підгузків та засобів особистої гігієни. Зокрема, компанія Procter & Gamble, якій належить Pampers, вирішила припинити капітальні інвестиції, рекламну активність та скоротити асортимент продукції в РФ.

Люди знімають влоги, присвячені порожнім полицям у магазинах.

14 березня прем'єр-міністр Росії підписав постанови про тимчасову заборону на експорт зернових до держав Євразійського економічного союзу та цукру до третіх країн.

Нагадаємо, що мережа гіпермаркетів "Ашан" ввела обмеження на продаж деяких соціально значущих товарів в одні руки. Це стосується також магазинів "Атак", які управляються Auchan Retail Росія.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії почалися "бої" за продукти у супермаркетах 5.00 5 2
Політика / Росія
17.03.2022 3603
Еще материалы раздела «Росія»