<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 4584

Кадирівці відступили: перехоплена розмова російського загарбника під Маріуполем

У Службі безпеки України заявляють, що перехоплені розмови російських військових свідчать про величезні втрати серед загарбників.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє в Телеграмі.

"СБУ отримала дані про воєнну тактику росіян: "получили пи*дюлей от Украины – спрятались, еще раз получили – снова спрятались". І так по колу... Здається, у цієї схеми є незначний недолік – застосовувати її можна доти, доки є кому ховатися", - ідеться у повідомленні.

Як свідчать перехоплені розмови російських загарбників, які є в розпорядженні СБУ, триватиме це недовго, бо втрати ворога величезні.

"Ось що про це говорить російський загарбник, який зараз перебуває під Маріуполем: "Прячемся мы нах*й. Нас е*ашат нахрен. Пид*асы е*аные говорят: "Все взяли, все взяли", а нас тут е*ут постоянно. Я зае*ался уже бинтовать и конечности грузить. 200-х – море, море, море, просто море. У нас уже МАЗов нету, нахрен", - зауважили в СБУ.

За повідомленням спецслужби, не рятує ворога навіть присутність загонів кадирівців: "Эти е*анные кадыровцы отступили и все, всем пох*й. А мы стоим и нам прилетает постоянно".

"Що ж, прийшовши з мечем в Україну, вони самі собі підписали вирок", - наголосили в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, 18-річний російський військовий у перехопленій СБУ розмові розповів, що за час перебування в Україні посивів.

Оценка материала:

5.00 / 4
Кадирівці відступили: перехоплена розмова російського загарбника під Маріуполем 5.00 5 4
Політика / Україна
17.03.2022 4584
Еще материалы раздела «Україна»