<
НОВИНИ ДНЯ: Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 640

Розвідка виклала в мережу прізвища красноярського зенітно-ракетного полку

Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило список російських військових із 388 зенітно-ракетного полку з Красноярського краю, які скоюють воєнні злочини проти народу України.

630_360_1647520980-875_17.03.22

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«Головне управління розвідки України здобуло список військовослужбовців 388 зенітно-ракетного полку (військова частина 97646) м.Ачинськ, Красноярський край, що скоюють воєнні злочини проти народу України», - йдеться в повідомленні.

У розвідці пообіцяли обов’язково продемонструвати агресору як треба знищувати ворога у близькому бою.

Прізвища воєнних злочинців з Красноярського краю можна дізнатись тут.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні українська розвідка здобула списки військовослужбовців 448 ракетної бригади зс рф, яка дислокується в с. Клюква Курської області, та які скоюють воєнні злочини проти народу України.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвідка виклала в мережу прізвища красноярського зенітно-ракетного полку 5.00 5 1
Політика / Україна
17.03.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»