<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Політика
Україна
17.03.2022 1323

18-річний військовий рф каже, що побачив відірвані снарядом голови росіян та посивів

18-річний російський військовий у перехопленій СБУ розмові розповів, що за час перебування в Україні посивів.

Як передає Укрінформ, про це Служба безпеки України повідомляє в Телеграмі.

"Бліцкриг путіна в Україні провалився, а його армія взагалі перестала вірити в свою перемогу. Як розповідає окупант у перехопленій СБУ розмові, коли вони приїхали в Україну, їх було 85, а залишилося 30. Сам він поки живий, але за пару тижнів війни 18-річний загарбник посивів", - зазначають в СБУ.

Сам "вояка" розповідає дівчині, що посивів він, коли побачив, як їхніх розриває снарядом: "голови немає, рук, ніг".

"Тому зараз всі окупанти, що вижили, сидять і чекають успішного завершення переговорів України та РФ. "Мама говорила, что в течение 2 недель они должны договориться", – з надією переказує своїй дівчині вояк. Він спростовує чутки про мільйонні преміальні учасникам війни і не сподівається навіть на виплату щомісячних "розрахункових". Тож просить дівчину зайти в "кабінет військовослужбовця" та перевірити "…. сколько они, пида..сы, заплатили" за лютий і березень", - зауважили у спецслужбі.

Як наголосили в СБУ, з таким настроєм ворогу "недовго залишилося. І це ще загарбники не підозрюють, яким лютим буває березень!".

Як повідомляв Укрінформ, за даними СБУ, російські військові шукають "українські патрони", щоб ними прострелити собі ноги, потрапити в госпіталь та вижити.

Оценка материала:

5.00 / 2
18-річний військовий рф каже, що побачив відірвані снарядом голови росіян та посивів 5.00 5 2
Політика / Україна
17.03.2022 1323
Еще материалы раздела «Україна»