<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
18.03.2022 627

"Трішки фантастичний сюжет": Подоляк про погрози Путіна застосувати ядерну зброю

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав погрози російського президента Путіна застосувати ядерну зброю у відповідь на закриття неба "трішки фантастичним сюжетом". Оскільки війна для РФ буде в сто разів руйнівною у разі використання такої зброї.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Подоляка в інтерв'ю виданню Meduza.

"Трохи фантастичний сюжет. Ми думаємо, що все-таки підійдемо до мирної угоди, тому що війна для Росії буде в сто разів руйнівною у разі застосування ядерної зброї. В принципі, було б бажання, щоб європейським політикам перестало здаватися, що це дуже сильна загроза. Нехай ухвалять якесь відповідальне рішення. Закрили небо - мирні громадяни не вмирають. Далі війна? Добре, війна. Але тоді війна між арміями, хай Росія доведе, що вміє воювати. Закрийте небо, нехай хлопці спустяться на землю", - зазначив Подоляк.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Трішки фантастичний сюжет": Подоляк про погрози Путіна застосувати ядерну зброю 5.00 5 1
Політика / Україна
18.03.2022 627
Еще материалы раздела «Україна»