<
НОВИНИ ДНЯ: Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогнозвсі новини дня
Політика
Світ
19.03.2022 870

Російські військові не мотивовані війною в Україні,- Пентагон

За словами командувача Центральним командування США генерала Френка Маккензі, російська окупанти недостатньо мотивовані під час війни в Україні. У Штатах заявили про відсутність зацікавленості у російській кампанії серед військових.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN.

"Принаймні, з того місця, де я сиджу, вони не здаються особливо мотивованими чи особливо залученими до кампанії, яку вони проводять",- заявив Маккензі.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що 16 березня, українські захисники ліквідували російського окупанта Георгія Дудорова, який виявився сином віце-губернатора Ненецького автономного округу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські військові не мотивовані війною в Україні,- Пентагон 5.00 5 2
Політика / Світ
19.03.2022 870
Еще материалы раздела «Світ»