<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Політика
Росія
19.03.2022 659

Найбільша санкція, яку росіяни почали відчувати у світі, – це зневага і ненависть — Кулеба

За словами очільника МЗС, вже сьогодні Кремль скорочує бюджет та фінансування різних проєктів.

Міжнародні санкції проти Росії зачепили не лише мільярдерів, а й середній та "робочий" класи громадян. Тому РФ буде намагатися всіма силами зняти ці обмеження, адже росіяни розуміють, що санкції матимуть довгострокові наслідки.

Про це міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба сказав в інтерв’ю Українській правді.

За його словами, сьогодні економіка Росії руйнується на очах: Кремль скорочує бюджет та фінансування різних проєктів.

"Санкції працюють... За заголовками новин здається, що санкції насамперед зачепили мільярдерів. Вони зачепили насправді і мільйонерів, і середній клас, і простий, що називається, робочий люд. Росія скорочує бюджет, згортає програми фінансування своїх проєктів. Є конкретна аналітика, цифри, які це показують. Ціни ростуть, інфляція росте. Тобто запустилися процеси руйнування російської економіки", — зазначив очільник МЗС.

Кулеба підкреслив, що згідно з інформацією, яку він отримує з дуже різних джерел, санкції для росіян сьогодні – це надзвичайно велика проблема.

"Росіяни всіма силами будуть намагатися ці санкції, зняти в будь-якому форматі, тому що розуміють довгострокові наслідки. Але є ще найбільша санкція, яку росіяни почали відчувати у світі... – це зневага і ненависть до росіян. Вони від цього реально страждають", — підкреслив Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найбільша санкція, яку росіяни почали відчувати у світі, – це зневага і ненависть — Кулеба 5.00 5 2
Політика / Росія
19.03.2022 659
Еще материалы раздела «Росія»