<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Світ
19.03.2022 1005

Путін здійснив катастрофічну помилку вторгненням в Україну, - Джонсон

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон вважає, що російський президент Володимир Путін вторгненням в Україну зробив катастрофічну помилку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.

Повідомляється, що сьогодні Джонсон виступив на весняній конференції Консервативної партії у Блекпулі. А свою промову він почав із заяви про солідарність із народом України та наголосив, що десятки тисяч британських будинків готові прийняти біженців.

"Кожен день героїчного опору України стає зрозумілим, що Путін зробив катастрофічну помилку, і ви повинні запитати себе, чому він це зробив. Чому він вирішив вторгнутися в цю абсолютно безневинну країну?", - звернувся Джонсон до своїх однопартійців.

Нагадаємо, раніше британський міністр оборони Бен Уоллес заявляв, що Путін нападом на Україну дав зрозуміти, що країни НАТО перебувають у небезпеці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін здійснив катастрофічну помилку вторгненням в Україну, - Джонсон 5.00 5 2
Політика / Світ
19.03.2022 1005
Еще материалы раздела «Світ»