<
НОВИНИ ДНЯ: Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНС  Аспірантура за контрактом не даватиме відстрочку від мобілізації, - голова МОН  Сі Цзіньпін заявив, що Китай шукатиме врегулювання "кризи в Україні" у власний спосібвсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2022 2082

В окупованому Криму втрати окремих підрозділів армії РФ до 90%, – Генштаб ЗСУ

Генеральний штаб Збройних сил України поділився оперативною інформацію про стан справ у середовищі ворожих військ.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на інформацію у Facebook Генштабу ЗСУ.

"Російські війська продовжують зазнавати значних втрат. У тимчасово окупованому Криму окремі підрозділи морської піхоти втратили до 90 відсотків особового складу, резервів для відновлення втрат немає", – йдеться в повідомленні.

Наразі військове командування РФ намагається укомплектувати роти відрядженими з інших військових частин. Понад два десятки армійців у цих підрозділах написали рапорти про відмову брати участь у війні проти України. До них уже почали застосовувати репресивні методи впливу.

Оценка материала:

5.00 / 3
В окупованому Криму втрати окремих підрозділів армії РФ до 90%, – Генштаб ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Україна
20.03.2022 2082
Еще материалы раздела «Україна»