<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Уряд України оприлюднив дані про зарплати прем’єра та віце-прем'єрів  Чи є загроза з Придністров’я: у ГУР доповіли про ситуацію зараз  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2022 1155

Розвідка РФ почала розуміти, що їм не захопити владу на окупованих територіях України

Ворожа розвідка почала розуміти, що їм не вдасться захопити владу на тимчасово окупованих територіях України. Оскільки українці чинять сильний супротив.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Генерального штабу ЗСУ.

"Навіть ворожа розвідка дійшла до висновку, що у зв’язку із сильним спротивом українців встановити проросійську владу на тимчасово підконтрольних окупантам територіях є неможливим", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, жителі окупованих російськими військами населених пунктів Луганської області нещодавно влаштовували проукраїнські мітинги. Вони виступали проти російської окупації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвідка РФ почала розуміти, що їм не захопити владу на окупованих територіях України 5.00 5 1
Політика / Україна
20.03.2022 1155
Еще материалы раздела «Україна»