<
НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штрафвсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2022 1993

ЗСУ ліквідували замкомандувача Чорноморського флоту росії

ЗСУ ліквідували ще одного старшого російського офіцера

Під час боїв на Півдні України було ліквідовано заступника командувача Чорноморського флоту росії з військово-політичної роботи капітана першого рангу Андрія Палія.

Про це повідомив головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов у своєму Фейсбуку.

Він зазначив, що саме Палій відповідав за ідеологічне опрацювання простих російських військових, яким він вселяв тези російської пропаганди про українську загрозу, нацистів та лабораторії з виробництва біологічної зброї для того, щоб росіяни могли без докорів совісті вбивати українців.

"Цікавий напрямок, де знищили Палія. Підлеглі Чорноморському флоту частини 126-ї бригади берегової оборони розбиті під Миколаєвим і в паніці втекли до Херсона, а 810-а бригада морської піхоти зазнає великих втрат штурмуючи Маріуполь", — додав Бутусов.

Як повідомлялося раніше, станом на 19 березня росіяни втратили в Україні понад 14 тисяч солдатів, 466 танків та 1470 бойових машин. При цьому ЗСУ успішно знищують не лише рядових солдатів, а й високопосадовців. Так напередодні під Чорнобаївкою було вбито командувача 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу Андрія Мордвічова.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ ліквідували замкомандувача Чорноморського флоту росії 5.00 5 2
Політика / Україна
20.03.2022 1993
Еще материалы раздела «Україна»