<
НОВИНИ ДНЯ: Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пунктвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.03.2022 823

Абсолютна більшість українців впевнені, що Україна зможе відбити напад Росії, - соцопитування

Абсолютна більшість українців впевнені, що Україна зможе відбити військовий напад Російської Федерації.

Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Так,  77% опитаних вважають, що справи в Україні рухаються у правильному напрямку. Лише 14% - протилежної думки, 10% - не змогли оцінити. У всіх регіонах та серед всіх вікових груп домінує оцінка напрямку як правильного.

Віра у перемогу залишається на найвищому рівні: 93% опитаних вірять у те, що Україна зможе відбити напад РФ. Впевненість у перемозі переважає в усіх регіонах країни.

Половина (47%) опитаних сподіваються, що Україна зможе перемогти у війні з РФ вже у найближчі кілька тижнів. Чверть (23%) вважають, що війна триватиме кілька місяців. Тільки 12% думають, що війна закінчиться за півроку-рік чи більше.

Тих, хто взагалі не вірить в перемогу, практично немає. 17% поки не змогли відповісти на це питання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Абсолютна більшість українців впевнені, що Україна зможе відбити напад Росії, - соцопитування 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.03.2022 823
Еще материалы раздела «Суспільство»