<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
20.03.2022 623

Байден поки не планує візит до України, - постпред США при ООН

Президент США Джо Байден в рамках своєї поїздки в Європу не планує візит в Україну. Такий візит не стоїть на порядку денному.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву постійного представника США при ООН Лінди Томас-Грінфілд.

"Наскільки я знаю, це (візит Байдена до України, - ред.) не на порядку денному. Президент збирається відвідати Європу, він проведе зустрічі з усіма нашими партнерами і союзниками. Я не чула нічого про можливий візит президента в Україну... Ця країна охоплена війною, Я не можу уявити, щоб такий візит був би на порядку денному", - зазначила дипломат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Білий дім розглядає можливість поїздки Джо Байдена до Європи через війну Росії проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден поки не планує візит до України, - постпред США при ООН 5.00 5 1
Політика / Світ
20.03.2022 623
Еще материалы раздела «Світ»