<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2022 826

У Зеленського попросили політиків не розповідати про постачання зброї та контрнаступи

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк звернувся до українських чиновників. Він попросив не розповідати про постачання зброї та контрнаступи українських військових.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Подоляка в Twitter.

"Я хочу попросити чиновників, будь ласка, будь-яку інформацію про постачання зброї з будь-якої країни давайте не розголошувати до того моменту, поки вона не почне працювати. Це дуже важливо. Логістичні центри працюють, переговори з країнами йдуть, але давайте не будемо говорити про це в широкому форматі", - заявив він.

Подоляк також звернувся до регіональних представників.

"Давайте не говорити про будь-які передислокації наших військ, які готуються до контрнаступів. Контрнаступи будуть у всіх напрямках, тому що це наша територія. ЗСУ розуміють звідки і як потрібно атакувати, але давайте про це не говорити", - підкреслив радник глави ОП.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського попросили політиків не розповідати про постачання зброї та контрнаступи 5.00 5 2
Політика / Україна
20.03.2022 826
Еще материалы раздела «Україна»