<
НОВИНИ ДНЯ: Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало списоквсі новини дня
Політика
Україна
20.03.2022 1057

Зеленський про заяви Путіна щодо "неонацистів": На що він здатний заради своїх амбіцій?

Президент України Володимир Зеленський висловився щодо слів голови Кремля Володимира Путіна про "неонацистів" в нашій країні. Вважає, що він може бути здатним на ще більш жахливі речі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN.

За словами Зеленського, він не сприймає серйозно заяви Путіна щодо "неонацистів" в Україні та вважає їх смішними. На думку президента, голова Кремля перебуває у своєму інформаційному міхурі, у зв’язку з чим він стурбований, тим, на що здатний Путін заради своїх амбіцій.

"Я нічого не боюся, крім людей, але річ у тому, що якщо він серйозно ставиться до цієї заяви, то він може бути здатний на дуже жахливі кроки, тому що це означатиме, що для нього це не гра. Якщо він дійсно вірить, якщо це не гра, тоді ми продовжуватимемо боротися проти цього, якщо це гра, але якщо це не гра, якщо він серйозно налаштований, якщо він думає, що це його місія - завоювати нашу територію, і якщо він бачить ознаки неонацистів. у нашій країні, тоді виникає багато питань про те, що ще він здатний зробити заради своїх амбіцій, заради своєї місії",- заявив президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про заяви Путіна щодо "неонацистів": На що він здатний заради своїх амбіцій? 5.00 5 2
Політика / Україна
20.03.2022 1057
Еще материалы раздела «Україна»