<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.03.2022 916

В Україну йде літня погода: де у березні буде до +17

Сезон холодів закінчиться вже найближчим часом, весна остаточно набуде своїх прав, а більшість українців відчує по-справжньому весняне тепло.

Про це повідомляє Gismeteo.

Так, упродовж 10 днів у західних та центральних областях країни потеплішає до 17 градусів, проте вночі ще може бути мінусова температура.

Зокрема, у Львові, Івано-Франківську, Луцьку, Тернополі, стовпчиках термометрів показуватимуть температуру від +6 до +17 градусів. При цьому вночі в деякі дні температура опускатиметься до 0 градусів.

У Житомирі та Запоріжжі також очікується значне потепління – вдень температура повітря коливатиметься від 5 до 16 градусів тепла у різні дні. Вночі стовпчики термометрів покажуть від -3 до +5 градусів.

У південних областях буде дещо прохолодніше – там температура повітря становитиме близько 8 градусів тепла. Вночі вона трохи знизиться, але мінусових температур не прогнозується.

На північному сході країни не очікується потепління. Зокрема, в Харківській області стовпчики термометрів показуватимуть +2 градуси вдень, а вночі можливі морози до -7 градусів.

На більшій частині території нашої країни на наступному тижні зберігатиметься хмарна погода, але і ясні дні. Втім, подекуди слід очікувати опадів у вигляді дощів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну йде літня погода: де у березні буде до +17 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.03.2022 916
Еще материалы раздела «Суспільство»