<
НОВИНИ ДНЯ: Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
21.03.2022 1217

Окупанти викрали з порту Бердянська 5 кораблів із зерном, - глава ОВА

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух розповів, що в Бердянську, тимчасово захопленому російськими військами, з порту окупанти буксиром відігнали 5 кораблів, завантажених зерном.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву чиновника в ефірі українського телемарафону.

Він зазначив, що на цих суднах було кілька десятків тисяч тонн зерна, і додав, що черговий випадок піратства російських загарбників стався кілька днів тому.

"Деякі з них були повністю завантажені - це ми бачимо по митних документах, деякі - частково завантажені. Кілька днів тому ці кораблі зникли з Бердянського порту", - сказав Старух.

Жителі Бердянська повідомляють, що судна були відігнані російськими буксирами.

Куди були відправлені ці викрадені росіянами кораблі, буде відомо пізніше, каже голова ОВА.

Раніше повідомлялося, що 20 березня у Бердянську військові РФ били і затримували людей, які вийшли на мирний мітинг проти російської окупації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти викрали з порту Бердянська 5 кораблів із зерном, - глава ОВА 5.00 5 1
Політика / Україна
21.03.2022 1217
Еще материалы раздела «Україна»