<
НОВИНИ ДНЯ: Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Україна
21.03.2022 1404

В Харківській області ЗСУ збили ворожий винищувач та два безпілотника

Збройні сили України збили російський літак поблизу Чугуєва Харківської області. Також українським військовим вдалось знищити два ворожих безпілотника "Орлан".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Сьогодні мобільні підрозділи ЗСУ під Чугуєвом збили винищувач російського противника. Після загорання на низькій висоті - той упав зі сторони Російської Федерації", - зазначив голова області.

Крім того, на тимчасово окупованій території мобільна група ЗСУ знешкодила два російських безпілотних апарати "Орлан".

"Завдяки роботі нашої протиповітряної оборони вже кілька днів над Харковом не фіксуємо авіації російського ворога", - додав Синєгубов.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Харківській області ЗСУ збили ворожий винищувач та два безпілотника 5.00 5 2
Політика / Україна
21.03.2022 1404
Еще материалы раздела «Україна»