<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°  Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні силивсі новини дня
Політика
Світ
21.03.2022 744

Буде посеред перших. США можуть заарештувати особняк Абрамовича через санкції проти РФ, - CNBC

Російський олігарх Роман Абрамович може позбутися свого особняка в американському штаті Колорадо вартістю 50 млн доларів. Будинок бізнесмена стане одним з перших активів, заморожених урядом США, якщо Білий дім введе проти нього санкції у відповідь на війну в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNBC.

Серед численних трофеїв Абрамовича у сфері нерухомості по всьому світу - сучасний мега-будинок площею 14 тисяч квадратних футів на 200 акрах землі в Сноумассі, штат Колорадо, недалеко від Аспена.

Російський мільярдер купив цей будинок у 2008 році за 36,5 мільйона доларів.

Місцеві брокери кажуть, що з урахуванням стрімко зростаючих цін на нерухомість вона, швидше за все, буде продана за 50 мільйонів доларів, що робить її другим за вартістю будинком, коли-небудь проданим в Аспені.

Експерти кажуть, що ця нерухомість - головна мета для заморожування активів, якщо проти Абрамовича будуть введені санкції.

Уряд США може легше і швидше заарештувати активи, що знаходяться в офіційному володінні особи, проти якої введені санкції, оскільки йому не потрібно проходити юридичні процедури для визначення права власності.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буде посеред перших. США можуть заарештувати особняк Абрамовича через санкції проти РФ, - CNBC 5.00 5 1
Політика / Світ
21.03.2022 744
Еще материалы раздела «Світ»