<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Україна
21.03.2022 782

Військові ЗС РФ продовжують масово відмовлятися іти воювати проти України – Центр оборонних реформ

В Збройних силах Росії військові продовжують масово відмовлятися від участі в воєнній кампанії проти України, зокрема, процес має масовий характер в 155 окремій бригаді морської піхоти ЗС РФ (Владивосток, Приморський край).

Про це на своїй сторінці в Facebook заявив керівник Центру оборонних реформ, координатор міжвідомчої платформи з протидії гібридним загрозам, що здійснює свою діяльність в рамках співробітництва Україна-НАТО Олександр Данилюк.

«Продовжуються масові відмови особового складу ЗС РФ брати участь у бойових діях проти України. До прикладу, із запланованих до переміщення з пункту постійної дислокації в Україну 132 військовослужбовців 155 окремої бригади морської піхоти(в/ч 30926, місце дислокації - Владивосток Приморського краю) погодилися лише 43. Близько 60 відмовилися ще у Владивостоці, решта - на території Білорусі.

«Всього відмови брати участь в бойових діях проти України з початку війни написали близько 220 військовослужбовців бригади. На території України вже загинуло близько 50 та поранено близько 110 військовослужбовців 155 обрмп. Крім того, частина військовослужбовців вважається безвісти зниклими», - підсумував Олександр Данилюк.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військові ЗС РФ продовжують масово відмовлятися іти воювати проти України – Центр оборонних реформ 5.00 5 1
Політика / Україна
21.03.2022 782
Еще материалы раздела «Україна»