<
НОВИНИ ДНЯ: Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росіївсі новини дня
Політика
Україна
22.03.2022 907

Російські військові викрали трьох громадян Ізраїлю в Мелітополі,- Верещук

Російські військові викрали в Мелітополі трьох ізраїльтян. Віцепрем'єр-міністр - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук закликала Ізраїль нарешті обрати позицію у війні проти Росії.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Ірини Верещук.

За словами Верещук, серед викрадених:

  • Тетяна Кумок;
  • Віра Кумок;
  • Михайло Кумок.

"Якщо прямо і просто, Ізраїль не хоче сваритись з росіянами. Через це вони фактично призупинили безвіз з Україною та не дуже підтримують антипутінські санкції. Намагання ізраїльтян помирити нас із росіянами більше схожі на спробу переконати нас почесно капітулювати",- заявив Верещук.

За словами міністра, українські євреї та загалом Україна розчаровані позицією Ізраїля в питані війни. Верещук закликала країну нарешті встати на правильний бік.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російські військові викрали трьох громадян Ізраїлю в Мелітополі,- Верещук 5.00 5 1
Політика / Україна
22.03.2022 907
Еще материалы раздела «Україна»