<
НОВИНИ ДНЯ: До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляромвсі новини дня
Політика
Україна
22.03.2022 873

Українські бійці вже знищили майже 2000 одиниць ворожої наземної техніки

За 25 днів повномасштабної війни українські військові знищили майже 2 тисячі одиниць ворожої наземної техніки, частину з яких - завдяки допомозі Великої Британії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав міністр оборони України Олексій Резніков.

"Протягом 25 днів Україна бореться з російськими військовими злочинцями. За ці дні ми знищили майже 1500 БТР, 500 танків російських терористів. Частина з них була знищена завдяки гуманітарній допомозі від Великої Британії", - зазначив Резніков.

Також він подякував "великому другу України - міністру оборони Британії Бену Воллесу за сміливість і дух Британії, що контрастують з деякими іншими партнерами".

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ на 26 добу активної фази російсько-української війни знищили 11 батальйонів танків, 34 батальйони бойових броньованих машин, 5 дивізіонів реактивних систем залпового вогню, 17 дивізіонів ствольної артилерії, майже 5 авіаполків літаків, 5 авіаполків вертольотів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські бійці вже знищили майже 2000 одиниць ворожої наземної техніки 5.00 5 2
Політика / Україна
22.03.2022 873
Еще материалы раздела «Україна»