<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
22.03.2022 1279

У Миколаєві російські загарбники цілились у недобудований крейсер, а потрапили в готель - мер

Російські загарбники намагалися потопити недобудований крейсер «Україна», який перебуває в акваторії Миколаївського суднобудівного заводу, а потрапили в готель.

Про це повідомив під час прямого ефіру у Фейсбуці міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, повідомляє Укрінформ.

«По нашому місту стріляють з Херсонщини дальнобійною артилерією. Сьогодні намагалися влучити по крейсеру «Україна», який перебуває на території Миколаївського суднобудівного заводу, це я прочитав у одному з російських телеграм-каналів. Хочу звернутися до росіян: якщо ви мене, дебіли, чуєте, то знайте, цей крейсер недобудований, він стоїть вже 30 років і давно демілітаризований, з нього знято все озброєння. Ми не знали, що з ним робити, і хотіли зробити там музей», - сказав Сєнкевич.

Він також зазначив, що в результаті в крейсер не влучили, а поцілили в готель. На щастя, постраждалих нема, там не було на той час людей.

Як повідомлялося, 21 березня російські загарбники кілька разів обстріляли Миколаїв. Пошкоджено кілька будинків, лікарня і готель, автозаправка. Відомо, що троє людей загинуло, одна людина поранена.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Миколаєві російські загарбники цілились у недобудований крейсер, а потрапили в готель - мер 5.00 5 2
Політика / Україна
22.03.2022 1279
Еще материалы раздела «Україна»