<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУ  Проросійський Орбан у Києві: шантаж, нова угода з Угорщиною та пропозиція капітулювати перед Путіним  "Укрзалізниця" оновить правила перевезення тварин: що відомо  Частину України накриє спека до +38 градусів  Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погодивсі новини дня
Політика
Україна
22.03.2022 2233

У Запорізькій області вполювали російський танк путіна «владімір»

У Запорізькій області вполювали російський танк "владімір", індекс якому присвоював володимир путін.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє міністерство оборони України.

«Воїнам однієї з бригад вдалося підбити сучасний російський основний бойовий танк Т-90 «владімір». "Вові" добряче наваляли і він трохи повісив "носа", - зазначається в повідомленні.

Т-90 «Владімір» — сучасний російський бойовий танк. Створений в кінці 1980 — початку 1990 років як глибока модернізація танка Т72Б. У 1992 році був прийнятий на озброєння під індексом Т-90 за особистим розпорядженням володимира путіна.

Як повідомлялося, на території України за 26 днів повномасштабної війни знищено техніку чотирьох із десяти російських армій як оперативно-стратегічних з'єднань.

Оценка материала:

5.00 / 3
У Запорізькій області вполювали російський танк путіна «владімір» 5.00 5 3
Політика / Україна
22.03.2022 2233
Еще материалы раздела «Україна»