<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
22.03.2022 854

У Вінницькій області збили російську ракету "Іскандер"

Українські війська збили чергову російську ракету. Цього разу на Вінниччині вдалося вразити ракету, випущену з комплексу "Іскандер".

_borzov_golova_vinnitskoyi_oda_foto_ukrnet_650x410_22.03.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram голови Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова.

"Плюс одна... "Іскандер", - підписав він фото залишків збитої ракети.

Нагадаємо, раніше видання NYT писало, чому українські засоби протиповітряної оборони (ППО) недостатньо ефективні проти російських "Іскандерів". За даними американських експертів, ракети малої дальності обладнані раніше невідомими пастками, які дозволяють їм бути невразливими для українських ракет з тепловим наведенням.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Вінницькій області збили російську ракету "Іскандер" 5.00 5 2
Політика / Україна
22.03.2022 854
Еще материалы раздела «Україна»