<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Росія
22.03.2022 3482

У Росії генерала відправили під домашній арешт через величезні втрати в Україні

Міністр оборони росії сергій шойгу усунув від виконання обов'язків командувача 6-ї загальновійськової армії генерал-лейтенанта єршова владислава миколайовича, звинувативши його у величезних втратах особового складу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці журналіст Роман Цимбалюк.

"На даний момент генерал єршов перебуває під домашнім арештом, стосовно нього ведеться слідство", - пише Цимбалюк.

За його інформацією, за попередніми даними, втрати особового складу названої армії становлять понад дві тисячі військовослужбовців, з яких близько 180 осіб – солдати-строковики.

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на Генштаб ЗСУ, бойові втрати російських загарбників з 24 лютого до 22 березня орієнтовно становлять близько 15,3 тис. осіб.

Президент росії володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії генерала відправили під домашній арешт через величезні втрати в Україні 5.00 5 2
Політика / Росія
22.03.2022 3482
Еще материалы раздела «Росія»