<
НОВИНИ ДНЯ: Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабахувсі новини дня
Політика
Україна
23.03.2022 1532

Прокуратура відкрила справу проти Чичеріної, яка зняла український прапор в Енергодарі

Російська співачка Чичеріна, яка усіляко підтримувала незаконні формування "ДНР" та "ЛНР", знову "відзначилася". Схиблена на ідеях "русского міра" жінка зняла український прапор біля мерії Енергодара.

Джерело: Офіс Генерального прокурора

Російська співачка Чичеріна, яку сильно "поплавило" через вигадки російської пропаганди про "фашизм в Україні", здійснила наругу над українським державним символом. Разом з російськими окупантами вона зняла український прапор біля мерії в Енергодарі.
Прокуратура розпочала провадження

Прокуратура за фактом наруги над державним символом України розпочала розслідування. Чичеріній інкримінують посягання на територіальну цілісність та недоторканість України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прокуратура відкрила справу проти Чичеріної, яка зняла український прапор в Енергодарі 5.00 5 2
Політика / Україна
23.03.2022 1532
Еще материалы раздела «Україна»