<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.03.2022 756

Синоптик назвала найпрохолодніші місця в Україні 23 березня

Найнижча денна температура в середу в Україні очікується +7 градусів, зазначила експерт.

Погода в Україні у середу, 23 березня, найпрохолодніше буде на Приазов’ї та у захопленому Російською Федерацією Криму.

Максимальна температура повітря в більшості регіонів нашої Країни завтра прогнозується в межах +10…+17 градусів, а на Приазов’ї та в Криму очікується від +7 до +10, написала синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"…У Києві 23-го березня світитимуть вночі Місяць і зіроньки, а вдень Сонце піджене градуси до +15-ти", - зазначила експерт.

Синоптик також попередила, що 24-25 березня в Україні погода зміниться - сонце й тепло замінять похолодання та опади.

Народний синоптик Станіслав Щедрін вже склав прогноз погоди для України на квітень 2022 року. Експерт зазначив, що температура повітря може становити +20...+24 градуси.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптик назвала найпрохолодніші місця в Україні 23 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.03.2022 756
Еще материалы раздела «Суспільство»